Autófóliázás
Ablakfóliázás
Autóüveg fóliázás
Épületfóliázás
Karosszériafóliázás
Épületüveg fóliázás
Autó üvegfóliázás
Épület üvegfóliázás
Karosszéria fóliázás
Biztonsági fóliázás

Hővédő és UV védő ablaküveg fólia

A babák bőre különösen érzékeny az erős UV sugárzásra
UV védelem és hővédelem

Mára az üvegfelületek a modern építkezés fő alkotóelemévé avanzsáltak. Ez nem véletlen: az esztétikus megjelenés mellett, a zavartalan kilátásnak és a természetes fénynek elsöprő szerepe van a kellemes atmoszféra kialakításában. Az éremnek azonban két oldala van, az ablakok és nagyobb üveghomlokzatok számos negatív hatással járnak.

A LLumar Hővédő és UV védő ablakfóliái egy ütésre kiküszöbölik a vakító fénnyel, a nap általi felmelegedéssel vagy hőgyarapodással, a magas légkondicionálási költségekkel és a berendezési tárgyak fakulásával járó kellemetlenségeket.

Fény és UV védelem – A LLumar fényvédő fóliái hatékonyan kizárják az UV sugarak 99%-át. Ezáltal a fólia nem csak minket óv meg a káros sugaraktól, de egyben csökkenti a berendezési tárgyak, textilek, műalkotások fakulását is.

Energia megtakarítások, avagy hővédelem első fokon – A LLumar ablakfóliák hatalmas szerepet játszanak az energiafogyasztás és ezáltal a hűtési-fűtési kiadások csökkentésében. Tudta, hogy a háztartások energiaköltségeinek 50%-a a kezeletlen üveg általi hőgyarapodásnak és hővesztésnek köszönhető? A LLumar belső és kültéri ablakfóliái a napenergia visszaverésével és a hő benntartásával segíthetnek az energiahatékonyság növelésében.

Zavartalan kilátás – Felejtse el a függönyöket, rolókat és más árnyékolástechnikai eszközöket. A LLumar többféle árnyalatban elérhető fóliái akár 87%-kal csökkentik a vakító fény előfordulását anélkül, hogy meggátolnák a tökéletes kilátást.

Kérjen árajánlatot

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet