Üvegfóliázás Budapest

Cégünk jogelődje a GT-Stúdió Kkt. 1992-ben alakult. Azóta foglalkozunk autó- és épületüveg fóliák szerelésével, melyet nagy szakmai gyakorlattal és felkészültséggel végzünk, maximálisan figyelembe véve az Megrendelőink igényeit. Vállalkozásunk 1992 óta ugyanazon a műhelyen és változatlan telefonszámon áll rendelkezésre.

Megalakulásunk kezdete óta kizárólag LLumar  termékekkel dolgozunk, mely világpiaci viszonylatban is a legmagasabb minőséget képviselik. A LLumar műszaki és kereskedelmi központja nem csak termékek forgalmazásával, hanem szakmai, technikai továbbképzésekkel és magas szintű szerviz szolgáltatással is támogatja minősített kivitelezőit.

Cégünk 1995. óta rendelkezik minden olyan engedéllyel, ami a korrekt tájékoztatáshoz és a szakszerű kivitelezéshez szükséges. A LLumar hivatalos kivitelezőjeként a Nyilvántartási számunk: 1995/041

LLumar minőségi ablaküveg fóliázás | Ablakfóliázás Budapest

Jogosultak vagyunk autófóliázás esetén a NAF (Nemzeti Autó Felügyelet) által jóváhagyott plasztikkártyás műbizonylatnak, valamint biztonsági fóliák telepítése esetén a MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) Tanúsítványának kiállítására.

Elvégzett munkáinkra ugyancsak egyedülálló módon hosszú garanciát vállalunk. Ez az autófóliáknál 7-12 év, épületfóliáknál 5-10-15 év.

Üzletpolitikánk
Hisszük, hogy csak úgy lehet 20 éven át a piacon maradni, ha hasznosítjuk, és képzésekkel folyamatosan bővítjük a szakmában eddig megszerzett tapasztalatainkat, pontosan felmérjük a megrendelői igényeket, korrekt kivitelezői árral, professzionális kivitelezéssel, és hosszú garanciával állunk az ügyfeleink rendelkezésére. Hiszünk abban, hogy a 20 éves szakmai gyakorlat, a mindenre kiterjedő tájékoztatás tovább erősíti a meglevő és a jövőbeni ügyfeleink vállalkozásunkba vetett bizalmát.

Energia megtakarítás LLumar EnerLogic szigetelő ablakfóliával

A LLumar síküveg ablakfóliák :

  • Hővédő fólia

  • Fényvédő fólia

  • Szigetelő ablakfólia

  • Biztonság fólia

  • Antigraffiti fólia

  • UV védő fólia

  • Dekorációs fólia

Kérjen Árajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet