Autófóliázás
Ablakfóliázás
Autóüveg fóliázás
Épületfóliázás
Karosszériafóliázás
Épületüveg fóliázás
Autó üvegfóliázás
Épület üvegfóliázás
Karosszéria fóliázás
Biztonsági fóliázás

Biztonsági ablaküveg fólia

Személy és vagyonvédelem. – Ne bízza a véletlenre.

Tudta, hogy az üvegtörés következtében elszenvedett sérülések a legkomolyabb, gyakran halálos kimenetű balesetek egyik fő kiváltója? A LLumar biztonsági fóliák magas fokú védelmet nyújtanak a szilánkok, vagy a szúrt üveg általi sérülések ellen. A különböző színben és vastagságban elérhető biztonsági fóliák a balesetek, autós ütközések mellett a természeti katasztrófák, vandalizmus és egyéb szándékos bűncselekmények ellen is fokozott védelmet biztosítanak.

Érezze otthon biztonságban magát LLumar biztonsági fóliával
Az optikailag tiszta és rendkívül erős védelem a biztonsági fóliák minőségi poliészter alapanyagainak és a különösen erős ragasztórétegnek köszönhető. A fizikai behatások elleni védelem mellett a LLumar biztonsági termékek igény szerint a hővédelem és az UV-szűrés terén is kiválóan teljesítenek.

A biztonsági termékek széleskörű felhasználást tesznek lehetővé: iroda és lakóépületek fóliázásától kezdve, az autóüvegek lopás és feltörés elleni fóliázásán át, a komolyabb golyóálló üvegek kialakításáig minden igényt kielégítenek. A fólia szakszerű telepítése megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak, például az intézményekre vonatkozó 28/2007. (IX.29) miniszteri rendeletnek is. Ezenkívül a felszerelésre kínált termékek a MABISZ ajánlásával is rendelkeznek.

Magas fokú védelem elérhető áron.

Biztonsági fólia hivatalos LLumar oldal

Kérjen árajánlatot

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet